Taizhou Yihong import and export co .,ltd

Utvecklingen av intelligent tillverkning kräver hård utbildning

Först, på företagets strategiska nivå, är det nödvändigt att heltäckande etablera integrationshanteringssystemet för industrialisering och industrialisering, främja en integrerad tillämpning av industriellt internet, molnberäkning och big data i hela processen för företag R & D och design, produktion och tillverkning, drifthantering, försäljningstjänster etc. och fördjupar tillämpningen av strategiläge-processkoncept och ERP-system, för att förverkliga den intelligenta och internetbaserade hela industrikedjan.

För det andra, när det gäller konstruktion av informationssystem, är det nödvändigt att aktivt etablera företagets fysiska fysiska system baserat på Internet + informationskommunikationsteknologi, avancerad intelligent tillverkningsteknik, industriell mjukvara, bearbetningsutrustning och mät- och kontrollenhet. Det är också nödvändigt att påskynda marknadsföring och tillämpning av produktlivscykelhantering, hantering av kundrelationer och hantering av försörjningskedjor, främja integrationen av viktiga länkar som gruppkontroll, design och tillverkning, integration av produktion, leverans och marknadsföring, affärs- och finansiellt konvergens och förverkliga intelligent hantering och kontroll.

För det tredje, i R & D, det är nödvändigt att utforska användningen av Internet, mobilt Internet, 3D-skärm, mobil O2O, etc. för att skapa användaraggregeringsplattform, samla användaranpassade behov, realisera samarbetsdelning mellan designutvecklare inom företaget och bland alla parter runt om i världen och minska företagens innovationskostnader genom design och forskning av crowddsourcing och molntillverkning.


Tidigare: \"0.4\" är nyckeln till framgån...

Nästa: No